A SáGa Foods Zrt. minőségi termékeivel, innovatív ötleteivel, valamint a fogyasztók igényeinek széleskörű kiszolgálásával a hazai és nemzetközi piacokon egyaránt rangos szerepet tölt be.

Minőségközpontú technológiák kialakításával, és folyamatos fejlesztésével -szem előtt tartva a jogszabályi előírásokat és az érvényben lévő élelmiszerbiztonsági szabványok: IFS, BRC- valamint a HACCP rendszer követelményeit - magas minőségű termékeket állítunk elő.

A gyártásba kerülő beszállítóktól érkező egyéb anyagok (fűszerek, adalékanyagok, csomagolóanyagok) szigorú átvételi-ellenőrzési folyamaton mennek keresztül, és csak a minden szempontból megfelelők kerülnek átvételre és további felhasználásra.

Az alapanyagokat és a késztermékeket egyaránt, saját mikrobiológiai és kémiai laboratóriumunkban teszteljük. Említést érdemel az országos szinten, az iparágban egyedülállóként működtetett érzékszervi laboratóriumunk is. A képzett bírálók által végzett tesztek hasznos segítséget nyújtanak termékeink minőségi színvonalának fenntartásában, valamint az új termékek kifejlesztése során.

A legszigorúbb higiéniai előírásoknak megfelelő élelmiszer-előállító üzemeinkben a tárolás, szállítás során mindenkor a fogyasztók egészségének védelmét, a termékeink aggálytalan fogyasztását tartjuk szem előtt. A Fogyasztók észrevételeiket, esetleges panaszaikat egy központi e-mail címen (info@saga-foods.hu) is eljuttathatják hozzánk. Minden reklamáció kivizsgálásra kerül, melynek eredményéről a panaszosokat írásban tájékoztatjuk.