Kedves egészségtudatos szülők!

A Sága megalkotott egy kifejezetten gyerekekre szabott termékcsaládot, melynek mindhárom tagja kivételesen jó minőségű, mert kiemelkedően magas hústartalommal készülnek.

Ezen kívül mindegyik tartalmaz E vitamint, B6 vitamint, kalciumot és folsavat, melyek egy fejlődő szervezet számára rendkívül fontosak. A kedves állatfigurákkal díszített csomagolás a gyerekek számára már az első látásra kívánatossá teszi a prémium minőségű termékeket.

Nézzen vissza rendszeresen, mert a Gyereksarok számtalan meglepetéssel és újdonsággal várja látogatóit! Kezdje a FiniMini hősök történetét elmesélő hangos képregénnyel, ami remek szórakozási lehetőséget nyújt kicsiknek és nagyobbaknak egyaránt.

A gyermekek egészséges táplálása szülői, illetve közétkeztetői feladat, amiben nélkülözhetetlen az élelmiszeripar szerepvállalása is, hogy a korszerű táplálkozási irányelveknek megfelelő termékpalettát kínáljanak a fogyasztóknak. A Sága Foods Zrt. kifejezetten gyermekek részére fejlesztette Fini Mini termékeit, melyek minőségi alternatívát kínálnak a húskészítmények körében.
A húsok, felvágottak rendszeres fogyasztásával nemcsak a teljes értékű fehérjék, hanem számos vitaminhoz és ásványi anyaghoz is hozzájut a szervezetbe. Egészséges, változatos táplálkozás esetén a napi B12-vitamin szükséglet mintegy 70%-át húsokkal és húskészítményekkel fedezzük.

A Fini Mini termékcsalád tagjai pulyka- és csirkehúsból készülnek. A mini virsli, párizsi és sonka hozzáadott vitaminokat és ásványi anyagokat tartalmaznak, melyek fontosak a fejlődésben lévő gyermekek számára. A B6-vitamin az anyagcserében, az E-vitamin az immunvédekezésben, a kalcium a csontok szilárdságában, a folsav pedig a vérképzésben játszik szerepet, és segíti a vas, illetve B12-vitamin felszívódását. A gyorsfagyasztott Fini Mini Dinosaurus és Nuggets pulyka mellhús felhasználásával készülnek, tengeri sóval, élelmi rostokkal és kalciummal gazdagítva egy vidám hangulatú ebéd elmaradhatatlan fogásai lehetnek.

A gyermekek étrendjében hetente 3-4 alkalommal szerepeljen húskészítmény, amelyből 1 alkalommal az ebéd részeként (például: virsli, mint főzelék feltét vagy Frankfurti levesben).


Sága Rajzpályázat: Három barát és az álomkapu I. helyezett: Angyalkert Óvoda, Esztergom
Méhecske csoport
Mese letöltése Közönségdíjasok: Csongrád Templom utcai „Delfin” óvoda
Zsebi baba csoport
Mese letöltése Gyöngyös Város Óvodái Fecske úti tagóvoda
Méhecske csoport
Mese letöltése

Az apró virslifalatkák igazán táplálóak, mivel kiemelkedően magas, 80%-os hústartalommal készülnek. A Fini Mini mini pulykavirsli a hozzáadott vitaminoknak és ásványi anyagoknak köszönhetően rendkívül értékes tápanyagforrás kicsik és nagyok számára egyaránt. Az elkészítési lehetőségek tárháza kimeríthetetlen, felhasználásuknak csak a kreativitás szab határokat.

Átlagos tápérték (100g termékben):

  • 1073 kJ, 259 kcal;
  • 12g fehérje,
  • 3g szénhidrát,
  • 22g zsír
Fini Mini pulyka virsli

Az új Fini Mini csirke mellsonka ízletes mini szeletei egy-kettőre a gyerekek kedvenceivé válnak. A hozzáadott B6-vitamin az anyagcserében, az E-vitamin az immunvédekezésben, a kalcium a csontok szilárdságában, a folsav pedig a vérképzésben játszik szerepet, és segíti a vas, illetve B12-vitamin felszívódását.

Fini Mini pulykasonka

Az új Fini Mini csirke mellsonka ízletes mini szeletei egy-kettőre a gyerekek kedvenceivé válnak. A hozzáadott B6-vitamin az anyagcserében, az E-vitamin az immunvédekezésben, a kalcium a csontok szilárdságában, a folsav pedig a vérképzésben játszik szerepet, és segíti a vas, illetve B12-vitamin felszívódását.

Fini Mini pulykapárizsi

A már eddig is jól ismert Dinosaurus most kifejezetten a gyermekek ízléséhez igazodva megújult. A 3 féle dinosaurus alakra formázott ropogós, aranybarna panírba forgatott pulyka mellhús felhasználásával készült termék valamennyi gyermek arcára mosolyt csalhat.

Átlagos tápérték
(100g termékben):

  • 1092 kJ / 262 kcal;
  • 11g fehérje,
  • 21g szénhidrát,
  • 13g zsír
Fini Mini Dinosaurus

Új taggal bővült a Fini Mini termékcsalád. Egy-kettőre a kicsik kedvencévé válik majd a csirke mellhúsból készült Nuggets, mely élelmi rostokat és kalciumot tartalmaz, valamint tengeri sóval készült. Sütőben, olaj hozzáadása nélkül gyorsan elkészíthető, finom ebéd vagy vacsora kicsik és nagyok számára egyaránt.

Fini Mini Nuggets

Az új formabontó poharas kiszerelésű mini pulykavirsli nem csak ízében és összetételében vonzó, hanem különleges meglepetéseket is tartogat a gyermekek számára. A kupak alá egyedi játékot rejtettünk el, a csomagoláson található LARA alkalmazással pedig életre kel Koko a kismajom. Az étkezés így valóban izgalmas élménnyé válik kicsik és nagyok számára egyaránt.

Fini Mini Go

A közkedvelt Dinosaurus és Nuggets után most megérkezett az új kedvenc. A panírozott párizsit mindenki szereti, a pirítós tasaknak köszönhetően pedig most gyerekjáték az elkészítése is. A gyerekek így akár egyedül is pár perc alatt finom ebédet varázsolhatnak maguknak vagy meglephetik a család többi tagját is.

Fini Mini Panirozott
Bezár
x
A játék a következő böngészőkön működik: Google Chrome, Firefox, Internet Explorer 10+, Safari
* A mobil játék a következő készülékeken futtatható : iPad 2+, iPhone4+, Samsung Galaxy S3, HTC One, HTC Sensation XE, Samsung GT, Sony Xperia Z. A böngészőben futtatható verzióhoz minimum Internet Explorer 10, Firefox 25, Safari 6 vagy Chrome 29 szükséges...