A Sága Falni Jó! termékei kizárólag minőségi pulykahúsból készülnek, mesterséges színezéket és mesterséges ízesítőt pedig nem tartalmaznak.
 • Falni jó! Magyaros pulykacsemege
  Igazán magyaros ízre vágyik? Kóstolja meg a Falni Jó! Magyaros pulykacsemegénket, amit pirospaprikával, petrezselyemmel, hagymával és borssal fűszereztünk.
  Részletek
 • Falni jó! - füstízű pulyka hot-dog
  A Ságától már megszokott magas minőségben kínáljuk ezt a kellemesen füstös ízű, harmonikusan fűszerezett terméket. Friss salátával vagy körettel gyorsan, ínycsiklandó vacsora varázsolható a család asztalára!
  Részletek
 • Falni jó! - csípős pulyka hot-dog
  A népszerű Falni Jó! pulyka hot-dog család új csípős ízzel bővült. A füst ízű pulyka hot-dog-t kaliforniai és Jalapeno paprika darabok teszik még ízletesebbé a pikáns ízek kedvelői számára.
  Részletek
 • Falni Jó! pulykacsemege
  A már jól ismert Sága minőséget élvezheti a jellegzetes ízű, harmonikus fűszerezésű Falni Jó! pulykacsemegében.
  Részletek
 • Falni jó! - sajtos pulyka hot-dog
  A jól ismert Falni Jó! füst ízű pulyka hot-dog-t sajtos változatban is élvezheti. A kellemesen füstös ízű, harmonikusan fűszerezett virslit lágy sajtdarabokkal gazdagítottuk.
  Részletek
 • Fasírtgolyó
  Nem kell többé a fasírt előkészítésével bajlódnia. A Sága Fasírtgolyója olaj nélkül is pár perc alatt készre süthető. Kiváló feltétnek, partikra vagy akár önállóan snackként is fogyasztható. Kellemes fűszerezésének köszönhetően egyhamar a család kedvence lehet!
  Részletek
 • Sajttal töltött fasírtgolyó
  Partira gyorsan elkészíthető, finom ételt keres? Bátran ajánljuk a Sága sajttal töltött fasírtgolyóját, melyet akár olaj nélkül is pár perc alatt készre süthet. A golyó alakúra formázott, pulykahúsból készült fasírtokat krémes sajttal töltöttük, ropogós panírba forgattuk, így még gazdagabb az ízélmény.
  Részletek
 • Csípős fasírtgolyó
  Pulykahúsból készült termék, melyet csípős-pikáns ízesítése és a ropogós panír tesz különlegessé. Gyors és egyszerű elkészítési módja miatt ideális partikra, összejövetelekre, de feltétként, vagy akár önmagában is fogyasztható.
  Részletek
 • Falni Jó! Baromfiérmék
  A Falni Jó! termékcsalád most új fagyasztott termékkel bővült. A csirkehúsból készült készresütött, panírozott Sága Falni Jó! Baromfiérmék akár önálló fogásként, akár főzelék feltétként sütőben pár perc alatt elkészíthető, így gyorsan ízletes étel kerülhet az asztalra.
  Részletek