• Csirkemell sonka
  A népszerű Fenséges Pulykamell sonka sikerén felbuzdulva, egy csirkemell húsból készült sonkával lepjük meg fogyasztóinkat.
  Részletek
 • Royal Selyemsonka
  A már jól ismert és közkedvelt Selyemsonka termékcsalád most új, pulyka mellhúsból készült taggal bővült. Az új 80%-os hústartalmú Royal Selyemsonka laktóz- és gluténmentes, nem tartalmaz hozzáadott szóját és Nátrium glutamátot és mindössze 2%-os zsírtartalmú. Kiváló szendvicsekhez, salátákhoz vagy akár diétákhoz – de vigyázat, egy szelet biztosan nem lesz elég!
  Részletek
 • Royal Csirkemell sonka paprikás fűszerbevonatban
  Új prémium csirkemell sonkák a Sága kínálatában! A Royal csirkemell sonka paprikás fűszerbevonatban olyan újdonság a Sága termékei között, amit nem szabad kihayni! A termék 85%-os hústartalmú, laktóz– és gluténmentes, hozzáadott szója és Nátrium-glutamát nélkül készült. Zsírtartalma mindössze 2%-os
  Részletek
 • Royal Csirkemell sonka kapros fűszerbevonatban
  Új prémium csirkemell sonkák a Sága kínálatában! A Royal csirkemell sonka kapros fűszerbevonatban igazi ínyencség. A termék 85%-os hústartalmú, laktóz– és gluténmentes, hozzáadott szója és Nátrium-glutamát nélkül készült. Zsírtartalma mindössze 2%-os.
  Részletek
 • Selyemsonka - Füst ízesítésű
  A magyar piacon népszerű Selyemsonka család most új ízzel bővült. A füst ízesítésű Selyemsonka kellemes ízét a finom fűszerezés, a kellemesen füstös íz és a magas minőségű pulyka-combhús együttesen adják. Ellenállhatatlan íze újabb és újabb szelet elfogyasztására csábít.
  Részletek
 • Selyemsonka
  A magyar piacon több mint 10 éve népszerű Selyemsonka az egész család kedvence. Kellemesen telt ízét a finom fűszerezés és a magas minőségű pulykacombhús együttesen adják. A vékonyra szeletelt Selyemsonkát akár önmagában is fogyaszthatja, de kiváló szendvicsekhez, tésztákhoz, salátákhoz és sonkatekercsek készítéséhez is. Ellenállhatatlan íze újabb és újabb szelet elfogyasztására csábít. Csak az a kérdés, kié legyen az utolsó falat.
  Részletek
 • Selyemsonka - Sajtos
  A népszerű Selyemsonkát lágy sajtdarabokkal tettük még finomabbá az ínyencek kedvéért.
  Részletek
 • Selyemsonka - Pikáns
  A Pikáns Selyemsonka egyediségét az enyhén csípős, pikáns fűszerezés és a paprika adja. Kóstolja meg, nem fog csalódni!
  Részletek
 • Sültízű pulyka mellsonka
  A Sága sokéves tapasztalatát, szakértelmét érezheti minden egyes mellsonka szeletben. Grillezett ízvilágú, harmonikus fűszerezésű pulyka mellsonka, mely fogyasztható önmagában, salátákhoz, de akár tészták elkészítéséhez is.
  Részletek
 • Füst ízesítésű pulyka mellsonka
  A kellemesen füstös ízvilágért rajongónknak ajánljuk termékünket. Magas fehérje és alacsony kalóriatartalmának köszönhetően az egyik legfőbb támasza lehet diétás étrendjében. Próbálja ki sonkatekercsekben, salátákban vagy egyszerűen csak élvezze önmagában ezt a különleges füstös ízt!
  Részletek
 • Fenséges pulyka mellsonka
  Megfelelve a modern kor táplálkozási kultúrájának alacsony zsírtartalma magas fehérje tartalommal párosul, ezért magas fehérjebevitelt igénylő szervezet számára kifejezetten tápláló lehet! Finom ízét és puha szerkezetét a speciális páclé adja. Ellenállhatatlan ízével Ön is hamar leveszi családját a lábáról.
  Részletek