A Sága virslik méltán nagy népszerűségnek örvendenek vásárlóink körében. Széles választékunkban minden család megtalálja az ízlésének, pénztárcájának megfelelő változatot.
 • Snacki & Go! füstízű pulykavirsli
  Snacki & Go! füstízű mini pulykavirsli termékünk egyedülálló újdonság. Az izgalmas és egyedi kiszerelés lehetővé teszi, hogy a Füstli íze ezentúl bárhol, bármikor elérhető legyen. A termék hidegen fogyasztható, de mikrohullámú sütőben melegítve is kiváló megoldás az éhség csillapítására. Étkezések között vagy menet közben – úton, piknik alkalmával, mozizás közben - kiválóan beilleszthető a mindennapi táplálkozásba.
  Részletek
 • Snacki & Go! sajtos pulykavirsli
  Snacki & Go! sajtos füstízű mini pulykavirsli termékünk egyedülálló újdonság. Az izgalmas és egyedi kiszerelés lehetővé teszi, hogy a Füstli íze ezentúl bárhol, bármikor elérhető legyen. A termék hidegen fogyasztható, de mikrohullámú sütőben melegítve is kiváló megoldás az éhség csillapítására. A krémes sajtdarabkák harmonikus és kivételes ízélményt garantálnak minden egyes falatnál! Étkezések között vagy menet közben – úton, piknik alkalmával, mozizás közben - kiválóan beilleszthető a mindennapi táplálkozásba.
  Részletek
 • Füstli Snacki
  A Füstli Snacki kiváló alternatívát jelent azok számára, akik kedvelik a füstös karakteres íz- világú virslit és a mai modern trendeket követve inkább az „apró falat” jellegű készítményeket részesítik előnyben. A termék akár hidegen is fogyasztható. Ellenőrzött, minőségi pulykahúsból készül, hústartalma 74%.
  Részletek
 • Bécsi Ínyenc pulykavirsli
  Ebbe a remekműbe az ízek új harmóniáját komponáltuk. Csak egy harapás... és Önt is rabul ejti ez a klasszikus bécsi virsli, melyet finom mesterfogásaink varázsoltak különlegessé. Magas hústartalommal készült, laktóz- és gluténmentes. Termékünk nem tartalmaz hozzáadott szóját és Nátrium-glutamátot. A Füstli mestereinek ajánlásával.
  Részletek
 • Füstli pulykavirsli
  A jellegzetesen füstös, pikáns ízét az egyedi gyártási technológiának köszönheti. A több mint 10 éves Füstli az egyedi receptúrának és a szigorú minőségi kontrollnak köszönhetően Magyarország legkedveltebb virslije. (Forrás: Nielsen, Kiskereskedelmi Index, 2012 jan-dec adatai alapján) A Füstlit a szokásos műbél helyett ehető, természetes kollagénbe burkoltuk, amely a virslit még roppanósabbá is teszi. Így Ön idejét megkímélve hámozás nélkül, egyszerűen és gyorsan készíthet belőle vacsorát az egész család számára. Salátákhoz, hidegtálakba, partikra, grillezve vagy akár snack-ként fogyasztva is kitűnő!
  Részletek
 • Füstli pulykavirsli - Sajtos
  A népszerű Füstlit lágy sajtdarabokkal tettük még ellenállhatatlanabbá. A Sajtos Füstli különösen ínyenceknek kiváló csemege!
  Részletek
 • Füstli pulykavirsli - Csípős
  A Füstli illetve a tüzes ízek kedvelői számára készült igazi különlegesség a Csípős Füstli, amelyet piros kaliforniai paprikával, és zöld- eredetileg Mexikóból származó- Jalapeno paprikával ízesítettünk. Termékünk izgalmasan csípős-paprikás íze biztosan elnyeri az Ön tetszését is!
  Részletek
 • Füstli pulykavirsli - Ínyenc
  A népszerű Füstli termékcsalád új ízvariánssal bővült: az Ínyenc Füstlivel. Az Ínyenc megnevezés a legkedveltebb fűszernövények - bors, fokhagyma, vöröshagyma, kömény - olyan egyedi kombinációját jelenti, mely valódi újdonságot képvisel a virsli palettán.
  Részletek