A Master Good megújítja a Ságát

Kizárólag hazai alapanyag, 100% GMO-mentesség

A minőségi elvárás nem lehet a luxustermékek fogyasztóinak a kiváltsága – vallja a Bárány-család által vezetett Master Good. A hazai baromfiipar vezető szereplője 113 év tudásával és tapasztalatával újította meg kívül-belül az ország egyik kedvenc virslijét, a Füstlit, valamint a teljes Füstli- és Füstlizer termékcsaládot.

Az 1907-ben induló tradíciókon alapuló, családi vállalkozásként működő Master Good a közelmúltban megvásárolta brit tulajdonosától a szintén nagy múltú Ságát. A sárvári üzem így több mint 30 év után újra hazai tulajdonba került. A baromfipiac jelentős szereplőjeként a Sága beolvadása a Master Good- cégcsoportba az ország gazdasági erejét is növeli a magyar tulajdonosváltással.

2020: Újjászületik a teljes Füstli – és Füstlizer termékcsalád

A világviszonylatban meghatározó szereplőnek számító kisvárdai Master Good a hazai baromfi üzletág legjelentősebb résztvevője, a legnagyobb piaci részesedéssel. Északkelet- magyarországi központjukból a világ négy kontinensére exportálják termékeiket, kizárólagosan hazai, GMO-mentes élelemmel táplált, hozamfokozó- és hormonmentesen nevelt csirkék húsát előállítva és forgalmazva.

A Master Good ezt a felelősségteljes gondolkodást alkalmazza a továbbiakban a Sága Füstli és Füstlizer portfóliójában is, saját GMO-mentes csirkehúsra váltva az eddigi pulyka alapanyagot. A Sága megreformálásának másik jelentős lépése, hogy piacra dobják a Füstlit a magyar fogyasztók által kedvelt sertéshúsból is.

A Sága Füstli- és Füstlizer termékcsaládjának megújításátsszan tartó háttérmunka előzte meg, amelynek kiemelt eleme a termékek csomagolásának újratervezése is. 

A Master Good minőségi gondolkodásmódját jelzi a megújuláshoz felkért kreatív szakemberek sora is, köztük Ipacs Géza brandépítő (Apacs Stúdió) és Herendi Gábor filmrendező.

A megújult Füstli- és Füstlizer termékek már elérhetőek az országos üzletláncokban.