Büszkeségeink

A Sága márka kilencszeres Magyar Brands-, és tízszeres Superbrands-díjas. 2017-ben, 2018-ban, 2019-ben, 2020-ban, 2021-ben és 2022-ben a Füstli márka is Magyar Brands elismerésben részesült, a Kiváló fogyasztói márka kategóriában.

Superbrands

A Superbrands kutatói csapata minden évben átfogó vizsgálatot végez a Magyarországon működő márkák körében. A különböző források alapján folyamatosan karbantartott márkaadatbázisból szakmai szempontok, valamint a GfK-mérések és Bisnode kockázati index alapján összeállít egy listát. Ez kerül a független bizottság elé, amely dönt a díj odaítéléséről.

MagyarBrands

Olyan hazai márkákat díjaz, amelyek a hazai és nemzetközi piacon egyaránt a megbízhatóságot és a minőséget tanúsítják a vásárlók számára. A díjra – fogyasztói, üzleti és innovatív kategóriában – valamennyi magyar vonatkozású márka pályázhat. Egy márka több kategóriában is indulhat. Idén már kilencedik alkalommal hirdették meg. Büszkék vagyunk arra, hogy a Sága, illetve Füstli márkánk 2018-ban, 2019-ben, 2020-ban, 2021-ben és 2022-ben is elnyerte a díjat, Kiváló Fogyasztói Márka kategóriában.

Mentes-M Díj 2019

A Sága Foods E-szám mentes Füstli Natural virslije Mentes-M díjat nyert Húsimádó főkategória virsli alkategóriájában. Az idén második alkalommal megrendezett versenyen, 114 termék mérette meg magát.

Az Év Honlapja Különdíj 2018

2018-ban a saga.hu weboldal elnyerte az Év Honlapja Különdíjat márkasite kategóriában. A díjat a Magyar Marketing Szövetség keltette életre. A díj célja a hazai online-kultúra erősítése, illetve a hiánypótló, értékteremtő, kiemelkedő minőségű honlapok díjazása. Utat kíván mutatni minden vállalkozás számára, akik komolyan veszik az új gazdaság működését, illetve annak kihívásait.

Hungaropack Save Food Díj

A Csomagolási és Anyagmozgatási Országos Szövetség több évtizede hirdeti meg a Csomagolási Világszövetség (WPO) által nemzeti rendezvényként elismert HUNGAROPACK Magyar Csomagolási Versenyt. Az esemény alkalmat nyújt a magyar csomagolóipar fejlettségének nemzetközi szintű megméretésére is, miután szervesen kapcsolódik a WPO WorldStar versenyéhez. A WPO által is támogatott „Save Food” program az élelmiszer-csomagolás leginnovatívabb magyar megoldásait díjazza. 2015-ben a Snacki&GO!, 2017-ben pedig a Fini Mini&GO! termékünkkel nyertük el a Hungaropack Save Food Díjat.

Az Év terméke Díj 2016

Az Év Terméke Díj 2016. versenyben snack kategóriában a fogyasztók döntése alapján lett első helyezett a Snacki&Go! termékünk. A Product of the Year a világ legjelentősebb innovációs termékdíjazási rendszere. 1987-ben Franciaországban adták át először. Magyarország 2011-ben csatlakozott. Több mint 40 országban van már jelen, és csaknem 3 milliárd fogyasztót ér el. A legnépszerűbb termékeket maguk a fogyasztók választják ki egy országos közvélemény-kutatás keretében. A nyertesek egy éven keresztül jogosultak a díj logójának használatára, valamint jelentős médiatámogatást kapnak díjazott termékeik népszerűsítésére.

Sirha Budapest innovációs termékversenye

A Sirha Budapest 2016 Innovációs termékversenyén a Snacki&Go! első helyezést ért el csomagolóanyag és logisztika kategóriában. A Hungexpo Zrt. és a Trade magazin közös szervezésében rendezik meg ezt a szakmai megméretést. A Sirha Budapest kiállítói – az élelmiszeripar, a sütő- és cukrászipar, a szálloda- és vendéglátóipar, valamint a csomagolóipar és a gasztronómia képviselői – által piacra vezetett termékekkel, szolgáltatásokkal lehetett pályázni. Külföldi kiállítók is indulhattak. A díjakat felkért szakemberek és szakújságírók ítélik oda.

World Tour by SIAL 2016

A Word Tour by SIAL a világ legrangosabb nemzetközi FMCG innovációs termékversenye. Ennek 2016-os döntőjében Country Winner elismerést kapott a Snacki&Go!, amely így bemutatkozhatott Párizsban, a világ legnagyobb élelmiszeripari kiállításán is. A versenyre legutóbb csaknem 30 országból adtak be pályázatot. Három irányadó fogyasztási trend alapján, trendenként 2-2 termékkel nevezhettek. A nemzetközi zsűri pontozással választja ki a legkiválóbbakat.

WorldStar Awards

A Snacki&Go! csomagolásával sikerült elnyernünk a csomagolástechnika Oscar-díjának is nevezett WorldStar Award 2016 díjat. A versenyre csak olyan cégek nevezhetnek, amelyek már hazájukban is nyertek szakmai díjat. A Csomagolási Világszövetség (World Packaging Organisation) elismerését a világszerte kifejlesztett legújabb csomagolószerek, csomagolások versenyén ítélik oda.

WorldStar Awards

A Snacki&Go! csomagolásával sikerült elnyernünk a csomagolástechnika Oscar-díjának is nevezett WorldStar Award 2016 díjat. A versenyre csak olyan cégek nevezhetnek, amelyek már hazájukban is nyertek szakmai díjat. A Csomagolási Világszövetség (World Packaging Organisation) elismerését a világszerte kifejlesztett legújabb csomagolószerek, csomagolások versenyén ítélik oda.

Magyar Élelmiszerbank Partner

A Magyar Élelmiszerbank Egyesület egy nonprofit szervezet, amelynek célja, hogy kapcsolatot teremtsen az országunkban felhalmozódó élelmiszerfeleslegek és az arra rászorulók között, ezzel elősegítse a szegénység, az éhezés és az alultápláltság csökkenését Magyarországon. Cégünk minden évben termékekkel támogatja a Magyar Élelmiszerbank Egyesületet, segítve a nélkülözőkön, hozzájárulva az élelmiszerpazarlás elleni küzdelemhez.