Fini Mini gyerekfutóverseny a maratoni szezonzárón

950 felnőtt mellett 250 gyerek is részt vett a Maratonman idei szezonzáró futóversenyén. A Bridgestone Budaörs Félmaratonon a gyerekeknek külön Sága Fini Mini futóversenyt tartottak, hogy népszerűsítsék körükben a sportot, és igazi családi rendezvénnyé tegyék az eseményt. Hétéves korig 500 métert, 12 éves korig 1000 métert kellett teljesíteniük a gyerekeknek, akik közvetlenül a félmaraton előtt, igazi versenyhangulatban futhatták le a távot.

A Sága nemcsak névadóként szponzorálta a gyerekek futását, hanem az egész rendezvény alatt programokat kínált nekik. A Fini Mini standon ügyességi játékokkal és virslikóstolással vártak minden érdeklődőt, akik megpörgetve a szerencsekereket ajándékokat kaphattak.

A Sága ezzel a rendezvénnyel is az egészséges életmódra hívja fel a gyerekek és szüleik figyelmét, bíztatva őket a megfelelő táplálkozásra és a rendszeres sportolásra. A gyerekek egészséges és változatos táplálkozása érdekében a Sága Foods dietetikus segítségével kifejezetten a 2-8 éves gyerekek ízlésvilágára és tápanyagigényére fejlesztette ki a pulykahúsból készülő Fini Mini termékeit.

A hazai boltokban egyedülállók a Sága gyerektermékei, hiszen más élelmiszerektől eltérően ennek a korcsoportnak jellemzően nem kínálnak speciális húskészítményeket. A gyerekek élettani igényei ezen a téren sem csak annyiban különböznek a felnőttekétől, hogy kisebb adagokat esznek, hanem más összetételű és kivitelű élelmiszerek ideálisak a számukra.

A kiemelkedően magas pulykahústartalmú, kálciummal dúsított, szója-, glutén-, laktóz-, színezék- és ízfokozómentes Fini Mini termékek csomagolásukkal és formájukkal is kedvet adnak a gyerekeknek a fogyasztásukhoz, a szüleiknek pedig könnyen elkészíthető lehetőséget kínálnak gyerekeik étrendjének egészségessebbé és változatosabbá tételéhez.