FRANKFURTI KRÉMLEVES

HOZZÁVALÓK:

  • 1 dl étolaj 
  • 1 fej vöröshagyma 
  • 1 nagy fej kelkáposzta 
  • 40 dkg burgonya 
  • só 
  • bors 
  • 2 teáskanál majoranna 
  • 1 l zöldségalaplé 
  • 300 g tejföl 
  • 20 dkg Füstli Klasszik

ELKÉSZÍTÉSI JAVASLAT

Vöröshagymát olajon megpároljuk, sózzuk, borsozzuk. Majd a felvágott, megmosott kelkáposztát rátesszük, majorannával ízesítjük. Tovább pároljuk, majd ha a káposzta félig megpuhult, hozzátesszük a kockára vágott burgonyát és felengedjük zöldségalaplével. Ezután tejfölt adunk hozzá és leturmixoljuk.

A virslit vékony karikákra szeleteljük, kevés olajon megsütjük a karikák mindkét oldalát. Külön forrázott kelkáposzta csíkokkal és a pirított virslikarikákkal tálaljuk.

Később módosíthatod a beállításaidat
Cookie beállítások