GYÖMBÉRES-TÖKMAGOS FÜST ÍZESÍTÉSŰ CSIRKE PÁRIZSI
HOZZÁVALÓK:
- 25 dkg liszt
- 2 db tojás szódavíz
- 1 csipetnyi só
- 3 szál újhagyma
- 1 kiskanál gyömbérpor
- 60 dkg Csirke Párizsi füst ízesítésű párizsi
- olaj
- 2 ek pirított tökmag
- héj nélkül gránátalmamag
ELKÉSZÍTÉSI JAVASLAT
A lisztből, a tojásból és a szódavízből sűrű palacsintatésztát keverünk, majd megsózzuk. Az újhagymát felaprítjuk, és a gyömbérporral együtt a masszába keverjük. A Csirke Párizsit ujjnyi vastag szeletekre vágjuk, és egyenként a gyömbéres palacsintatésztába mártjuk, majd forró olajban aranysárgára sütjük.
A kész Csirke Párizsi szeleteket pirított tökmaggal meghintjük, gránátalmamaggal megszórt burgonyapürével és birsalmabefőttel kínáljuk.
