Akkreditációk

 Sága Foods Zrt. minőségi termékeivel, innovatív ötleteivel, valamint a fogyasztók igényeinek széles körű kiszolgálásával a hazai és nemzetközi piacokon egyaránt rangos szerepet tölt be.

Cégünket a minőség és a hagyományos ízek megőrzése mellett a folyamatos megújulás, a változó igények kielégítésére való törekvés jellemzi.

Minőségközpontú technológiák kialakításával és folyamatos fejlesztésével – szem előtt tartva a jogszabályi előírásokat és az érvényben lévő élelmiszer-biztonsági szabványok: BRC, IFS alamint a HACCP rendszer követelményeit – magas minőségű termékeket állítunk elő.

A gyártásba kerülő, beszállítóktól érkező egyéb anyagok (fűszerek, adalékanyagok, csomagolóanyagok) szigorú átvételi-ellenőrzési folyamaton mennek keresztül, és csak a minden szempontból megfelelők kerülnek átvételre és további felhasználásra.

Az alapanyagokat és a késztermékeket egyaránt, saját mikrobiológiai és kémiai laboratóriumunkban teszteljük. A legszigorúbb higiéniai előírásoknak megfelelő élelmiszer-előállító üzemeinkben a tárolás, szállítás során mindenkor a fogyasztók egészségének védelmét, a termékeink aggálytalan fogyasztását tartjuk szem előtt. A fogyasztók észrevételeiket, esetleges panaszaikat egy központi e-mail címen (info@saga-foods.hu) is eljuttathatják hozzánk. Minden reklamáció kivizsgálásra kerül, melynek eredményéről a panaszosokat írásban tájékoztatjuk.