Füstli
Bajor krumplisaláta Panírozott Füstlivel

Hozzávalók:

1 doboz Panírozott Füstli olaj a kisütéshez 600 g salátának való burgonya 3 csokor újhagyma 25 ml fehérborecet 1 tk. krémes mustár 1 tk. magos mustár 1 kk. méz frissen őrölt bors

Elkészítési javaslat

A burgonyát a héjában főzzük meg, sós vízben. Szűrjük le, majd hűtsük ki, ezután szeleteljük kb. fél cm vastag karikákra.
Az újhagymát karikázzuk fel. Az ecetből, mustárokból és mézből keverjünk öntetet. Ezzel forgassuk össze a felszeletelt burgonyát, valamint az újhagymát. Ízlés szerint sózzuk, borsozzuk. (Ha nem elég szaftos, kevés húslevest lehet még hozzáönteni.) Hűtőben kissé hűtsük ki, majd így tálaljuk az olajban frissen kisütött panírozott Füstlivel.

Elkészítési idő: 25 perc

Feliratkozás hírlevélre



Az Adatkezelési tájékoztatót elolvastam és elfogadom.
Hozzájárulok, hogy a Sága Foods Zrt. marketing célú hírleveleket küldjön számomra.