Royal
Cannelloni Royal Füst ízesítésű pulykamellsonkával

Cannelloni Royal Füst ízesítésű pulykamellsonkával

Hozzávalók:

12 db lasagne lap 24 szelet Royal Füst ízesítésű pulykamellsonka 24 szál mirelit zöldspárga 4 dl tejszín 20 dkg trappista sajt 2 db tojás sárgája olivaolaj szerecsendió

Elkészítési javaslat

A spárgát szobahőmérsékleten kiolvasztjuk.

A sajtból 12 egyforma hasábot vágunk.

A lasagne-kat nagyon bő, sós, forrásban lévő vízbe tesszük, és 4-5 percig főzzük. Óvatosan leszűrjük és a lapokat egymás mellé fektetjük.

Minden lapra két szelet sonkát, két szál spárgát és egy-egy sajtdarabot teszünk. Szorosan feltekerjük, és tepsibe tesszük.

A tejszínt összekeverjük a maradék lereszelt sajttal, a tojások sárgájával, és őrölt szerecsendióval ízesítjük. Ezt a keveréket a tésztára öntjük, és 180 fokos sütőbe téve 40 perc alatt aranybarnára sütjük.

Feliratkozás hírlevélre



Az Adatkezelési tájékoztatót elolvastam és elfogadom.
Hozzájárulok, hogy a Sága Foods Zrt. marketing célú hírleveleket küldjön számomra.