Füstler
Coleslaw saláta (amerikai káposztasaláta) sült pulykakolbásszal

Hozzávalók:

1 csomag Füstler pulykakolbász 1 ek napraforgó étolaj 1 közepes fej vöröshagyma 1 nagyobb sárgarépa 400 g fejes káposzta 50 ml majonéz 1 ek. tejföl 1 tk. méz pár csepp citromlé frissen őrölt bors

Elkészítési javaslat

A vöröshagymát aprítsuk finomra vagy reszeljük le. A megpucolt répát nagy lyukú reszelőn reszeljük le, a káposztát aprítsuk finomra. Sózzuk, borsozzuk és keverjük össze a zöldségeket.
A majonézből, tejfölből, kevés mézből és citrom levéből készítsünk öntetet, majd ezzel keverjük össze a zöldségeket.

A kolbászokat irdaljuk be, majd egy serpenyőben forrósítsunk fel kevés olajat és azon süssük a kolbászokat, amíg szépen megpirulnak. 

A frissen kisült kolbászokat kínáljuk a káposztasalátával.

Feliratkozás hírlevélre



Az Adatkezelési tájékoztatót elolvastam és elfogadom.
Hozzájárulok, hogy a Sága Foods Zrt. marketing célú hírleveleket küldjön számomra.