Füstli
Frankfurti krémleves

Frankfurti krémleves

Hozzávalók:

1 dl étolaj 1 fej vöröshagyma 1 nagy fej kelkáposzta 40 dkg burgonya bors 2 teáskanál majoranna 1 l zöldségalaplé 300 g tejföl 20 dkg Füstli

Elkészítési javaslat

Vöröshagymát olajon megpároljuk, sózzuk, borsozzuk. Majd a felvágott, megmosott kelkáposztát rátesszük, majorannával ízesítjük. Tovább pároljuk, majd ha a káposzta félig megpuhult, hozzátesszük a kockára vágott burgonyát és felengedjük zöldségalaplével. Ezután tejfölt adunk hozzá és leturmixoljuk. 

A virslit vékony karikákra szeleteljük, kevés olajon megsütjük a karikák mindkét oldalát. Külön forrázott kelkáposzta csíkokkal és a pirított virslikarikákkal tálaljuk.

Feliratkozás hírlevélre



Az Adatkezelési tájékoztatót elolvastam és elfogadom.
Hozzájárulok, hogy a Sága Foods Zrt. marketing célú hírleveleket küldjön számomra.