Füstli
Frankfurti leves Füstlivel

Frankfurti leves Füstlivel

Hozzávalók:

1 kg kelkáposzta 1 csomag Füstli 2 dl tejföl olaj majoranna egész kömény

Elkészítési javaslat

A kelkáposztát csíkokra vágjuk, a virslit pedig felkarikázzuk.

A fazékban olajat melegítünk, és megfonnyasztjuk rajta a kelkáposztát. Ízesítjük sóval, egész köménnyel és majorannával. Megszórjuk kevés fűszerpaprikával, és felöntjük másfél liter vízzel. Mikor felforrt, belefőzzük a virslikarikákat.

A tejfölt elkeverjük a főzőlével, visszaöntjük a levesbe és újra felforraljuk.

Forrón, külön tejföllel tálaljuk.

Feliratkozás hírlevélre



Az Adatkezelési tájékoztatót elolvastam és elfogadom.
Hozzájárulok, hogy a Sága Foods Zrt. marketing célú hírleveleket küldjön számomra.