Füstlizer
Füst ízesítésű Füstlizer saláta

Füst ízesítésű Füstlizer saláta

Hozzávalók:

30 dkg Füst ízesítésű Füstlizer 20 dkg héjában főtt burgonya 3-4 db közepes csemege uborka 5 db póréhagyma 1 dl majonéz 1.5 dl tejföl fél citrom leve őrölt fehérbors porcukor mustár

Elkészítési javaslat

A majonézt, a tejfölt és a citrom levét összekeverjük a mustárral. Ízesítjük csipet sóval, fehérborssal és mustárral. A Füst ízesítésű Füstlizert, a burgonyát, az uborkát és a póréhagymát egyforma, kb. fél cm-es kockákra vágjuk.

A kockázott Füstlizert, valamint a zöldségeket összekeverjük az ízesített majonézzel. Kóstolás után még tovább fűszerezhetjük!

Minimum 3-4 órára érdemes hűtőbe tenni, hogy az ízek összeérjenek. Pirított barna kenyérrel fogyasszuk, úgy a legkiválóbb!

Feliratkozás hírlevélre



Az Adatkezelési tájékoztatót elolvastam és elfogadom.
Hozzájárulok, hogy a Sága Foods Zrt. marketing célú hírleveleket küldjön számomra.