Royal
Grillezett pulykamell Selyemsonkás raguval

Grillezett pulykamell Selyemsonkás raguval

Hozzávalók:

500 g pulykamellszelet 100 g Royal Selyemsonka 25 dkg csiperke 1 fej vöröshagyma 3 dl tejszín 1 dl száraz fehérbor 2 szál bazsalikom őrölt fehérbors olivaolaj

Elkészítési javaslat

A Selyemsonkát vékony csíkokra, a megtisztított gombát szeletekre, a hagymát pedig finomra vágjuk. 

A pulykamellszeleteket enyhén besózzuk, kevés olívaolajon mindkét oldalán megsütjük, és tányérra szedjük. Ugyanebben a serpenyőben a megmaradt olajon a hagymát üvegesre pirítjuk.
Rátesszük a Selyemsonkát, valamint a gombát, és megpároljuk.
Amikor az összes levét elfőtte, ráöntjük a bort, és miután felforrt, a tejszínt is. Ízesítjük sóval, borssal, bazsalikommal és a hússzeleteket beletéve, összeforraljuk a mártást. 

Párolt rizzsel tálaljuk.

Feliratkozás hírlevélre



Az Adatkezelési tájékoztatót elolvastam és elfogadom.
Hozzájárulok, hogy a Sága Foods Zrt. marketing célú hírleveleket küldjön számomra.