Füstlizer
Gyömbéres-tökmagos Füst ízesítésű Füstlizer

Gyömbéres-tökmagos Füst ízesítésű Füstlizer

Hozzávalók:

25 dkg liszt 2 db tojás szódavíz 1 csipetnyi só 3 szál újhagyma 1 kiskanál gyömbérpor 60 dkg Füstlizer füst ízesítésű pulykapárizsi olaj 2 ek pirított tökmag héj nélkül grámátalmamag

Elkészítési javaslat

A lisztből, a tojásból és a szódavízből sűrű palacsintatésztát keverünk, majd megsózzuk. Az újhagymát felaprítjuk, és a gyömbérporral együtt a masszába keverjük. A  Füstlizert ujjnyi vastag szeletekre vágjuk, és egyenként a gyömbéres palacsintatésztába mártjuk, majd forró olajban aranysárgára sütjük. 

A kész Füstlizer szeleteket pirított tökmaggal meghintjük, gránátalmamaggal megszórt burgonyapürével és birsalmabefőttel kínáljuk.

(Elkészítési idő: 40 perc)

Feliratkozás hírlevélre



Az Adatkezelési tájékoztatót elolvastam és elfogadom.
Hozzájárulok, hogy a Sága Foods Zrt. marketing célú hírleveleket küldjön számomra.