Füstli
Hot dog – házi remoulade-mártással, pirított hagymával

Hozzávalók:

4 db Füstli Bécsi ínyenc pulykavirsli 4 db hot dog kifli 4 ek. pirított vöröshagyma 2 tojássárgája 80 ml napraforgó-étolaj 1 ek. zsíros tejföl 1 csapott tk. mustár 2 ek. metélőhagyma aprítva 2 ek. csemegeuborka aprítva frissen őrölt bors

Elkészítési javaslat

Készítsünk házi majonézt: ehhez két tojássárgáját keverjük ki habverővel. Az olajat apránként csurgassuk hozzá és keverjük folyamatosan, amíg kemény majonézt kapunk. Dúsítsuk tejföllel, mustárral, ízesítsük sóval, frissen őrölt borssal. Keverjünk hozzá aprított metélőhagymát és csemegeuborkát.

A pulykavirslit gyöngyöző vízben főzzük meg. A hot dog kifliket hosszában vágjuk fel, és sütőben melegítsük meg. 

A főtt virslit meleg kifliben tálaljuk, kanalazzunk rá a házi remoulade mártásból és szórjuk meg pirított hagymával.

(Elkészítési idő: 20 perc)

Feliratkozás hírlevélre



Az Adatkezelési tájékoztatót elolvastam és elfogadom.
Hozzájárulok, hogy a Sága Foods Zrt. marketing célú hírleveleket küldjön számomra.