Füstlizer
Kalapos töltött paradicsom

Kalapos töltött paradicsom

Hozzávalók:

4 db nagy paradicsom a szárával együtt 4 db alma 1 csokor retek 15 dkg Füstlizer füst ízesítésű pulykapárizsi fél fej jégsaláta 2 dl tejföl 1 kiskanál mustár 1 db citrom (csak a leve) őrölt fehér bors

Elkészítési javaslat

A paradicsomokat alaposan megmossuk, és a tetejüket lemetsszük úgy, hogy a száruk rajta maradjon.

A zöldség belsejét karalábévájóval kikaparjuk. A töltelékhez a megmosott almát és retket, a  Füst ízesítésű Füstlizert és a salátát gyufaszálnyi csíkokra vágjuk.

A tejfölt a mustárral és a felaprított hozzávalókkal összekeverjük, citromlével meglocsoljuk, sóval, borssal ízesítjük.

A Füstlizeres keveréket a paradicsomokba töltjük, és a levágott kalapokat a tetejükre illesztjük.

Feliratkozás hírlevélre



Az Adatkezelési tájékoztatót elolvastam és elfogadom.
Hozzájárulok, hogy a Sága Foods Zrt. marketing célú hírleveleket küldjön számomra.