Füstli
Krumplifőzelék sült Füstli Ínyenccel

Krumplifőzelék sült Füstli Ínyenccel

Hozzávalók:

1 kg burgonya 30 dkg tejföl 2 ek citromlé 2 fej hagyma 15 dkg vaj 15 dkg liszt 4-5 babérlvél 20 dkg Füstli Ínyenc

Elkészítési javaslat

A karikára vágott burgonyát megfőzzük babérleveles, sós vízben. Pirított hagymát adunk hozzá, világos vajas rántással sűrítjük, tejföllel dúsítjuk. Felforralás után kevés citromlével ízesítjük. 

A  Füstli Ínyencet beirdalva kevés olajon megsütjük, és a főzelék mellé kínáljuk.

Feliratkozás hírlevélre



Az Adatkezelési tájékoztatót elolvastam és elfogadom.
Hozzájárulok, hogy a Sága Foods Zrt. marketing célú hírleveleket küldjön számomra.