Royal
Kukoricasaláta sonkatekercsben

Hozzávalók:

8 szelet gluténmentes Abonett kölessel extrudált k 8 szelet Sága Royal pulyka mellsonka 150 g sűrű görög joghurt 250 g konzerv kukorica 1 tk. őrölt bors 10 g majonéz 10 g mustár petrezselyem a díszítéshez

Elkészítési javaslat

A kukoricát, görög joghurtot, mustárt, majonézt, sót összekeverjük egy tálban.
A pulykamell sonkákat egyesével megtöltjük a kész kukoricasalátával és felcsavarjuk őket. 
Az így elkészült sonkatekercset az Abonett kenyérre helyezzük. 
Ízlés szerint petrezselyemmel, paradicsommal díszítjük.

Jó étvágyat kívánunk!

Feliratkozás hírlevélre



Az Adatkezelési tájékoztatót elolvastam és elfogadom.
Hozzájárulok, hogy a Sága Foods Zrt. marketing célú hírleveleket küldjön számomra.