Füstli
Mascarponés tökfőzelék főtt Füstli Bécsi ínyenc pulykavirslivel

Mascarponés tökfőzelék főtt Füstli Bécsi ínyenc pulykavirslivel

Hozzávalók:

80 dkg gyalult tök 1 fej vöröshagyma 1 csokor kapor 2 evőkanál ecet 30 dkg Mascarpone sajt 15 dkg liszt cukor 1 csomag Füstli Bécsi Ínyenc pulykavirsli

Elkészítési javaslat

A vöröshagymát olajon megpároljuk, majd hozzáadjuk a gyalult tököt, kaprot, sózzuk, majd puhára pároljuk. 

Mascarpone sajttal kikevert liszttel behabarjuk. Cukorral és ecettel ízesítjük. 

Füstli Bécsi ínyenc pulykavirslivel kínáljuk.

Feliratkozás hírlevélre



Az Adatkezelési tájékoztatót elolvastam és elfogadom.
Hozzájárulok, hogy a Sága Foods Zrt. marketing célú hírleveleket küldjön számomra.