Füstli
Ropogósra sült Füstli saláta

Ropogósra sült Füstli saláta

Hozzávalók:

2 csomag Füstli 140g 4 db tojás 1 db jégsaláta 1 db fodros zöldsaláta (lolo) 3 szál újhagyma 10 dkg koktélparadicsom olivaolaj bors bazsalikom

Elkészítési javaslat

A Füstlit vékony karikára vágjuk, kevés olívaolajon ropogósra pirítjuk, és félretesszük hűlni.

A salátákat megmossuk, apró darabokra tépkedjük.

A sós vízben keményre főzött tojásokat kihűlés után belereszeljük a salátába, majd a felkarikázott újhagymát és a félbevágott koktélparadicsomot is beleszórjuk.

Ízlés szerint sóval, borssal, friss bazsalikommal ízesítjük, és a legvégén kerül bele a Füstli.

Feliratkozás hírlevélre



Az Adatkezelési tájékoztatót elolvastam és elfogadom.
Hozzájárulok, hogy a Sága Foods Zrt. marketing célú hírleveleket küldjön számomra.