Royal
Royal Füst ízesítésű pulykamellsonkával rakott harcsafilé

Royal Füst ízesítésű pulykamellsonkával rakott harcsafilé

Hozzávalók:

30 dkg Royal Füst ízesítésű pulykamellsonka 12 szelet sokmagos barnakenyér jégsaláta paradicsom kígyóuborka krémsajt

Elkészítési javaslat

A harcsaszeleteket besózzuk, és egy kevés vajon mindkét felét elősütjük.Tepsibe tesszük, és megkenjük a mustárral elkevert tejföl felével.

Befedjük egy-egy szelet pulykamellsonkával, megkenjük a tejföl másik felével, és egy vagy két karika paradicsomot teszünk a tetejére.

Nagyon forró sütőben 15 perc alatt megsütjük. Petrezselymes burgonyával tálaljuk.

Feliratkozás hírlevélre



Az Adatkezelési tájékoztatót elolvastam és elfogadom.
Hozzájárulok, hogy a Sága Foods Zrt. marketing célú hírleveleket küldjön számomra.