Füstli
Ruccolás lencsesaláta sült virslidarabokkal

Ruccolás lencsesaláta sült virslidarabokkal

Hozzávalók:

1 csomag Füstli Bécsi Ínyenc pulykavirsli 80 dkg puy lencse 25 dkg koktélparadicsom 1 csokor petrezselyem 2 ek dijoni mustár 2 ek fehérborecet 1 dl olivaolaj 25 dkg ruccola bors

Elkészítési javaslat

A puy lencsét sós vízben megfőzzük, majd leszűrjük, kihűtjük. 
Koktélparadicsomot és apróra vágott petrezselymet adunk hozzá. A dijoni mustárt összekeverjük olívaolajjal és fehérborecettel. Ezzel a dresszinggel ízesítjük a salátát. 

A Füstli Bécsi Ínyenc pulykavirslit 3 cm-es darabokra vágjuk, beirdalva kevés olajon megsütjük, hozzáadjuk a lencséhez. 

Tálaláskor a salátához ruccolát adunk, és a tetejét is ezzel díszítjük.

Feliratkozás hírlevélre



Az Adatkezelési tájékoztatót elolvastam és elfogadom.
Hozzájárulok, hogy a Sága Foods Zrt. marketing célú hírleveleket küldjön számomra.