Füstlizer
Sajtos Füstlizer párizsi zöldségkoktéllal bolondítva

Sajtos Füstlizer párizsi zöldségkoktéllal bolondítva

Hozzávalók:

1 db kígyóuborka 2 db nagy alma 10 dkg majonéz 2 dl konyak olivaolaj őrölt fehér bors 30 dkg Füstlizer sajtos pulykapárizsi zöldségsaláta (pl lollo rosso) maréknyi olivabogyó paradicsom

Elkészítési javaslat

Az uborkát és az almát megmossuk, meghámozzuk, és kis kockákra daraboljuk. A majonézt a konyakkal és néhány csepp olívaolajjal összekeverjük, majd az uborkát és az almát beleforgatjuk. Sózzuk, fehér borssal ízesítjük.

A Füstlizer sajtos pulykapárizsi darabokat félbehajtjuk, és a salátalevelek társaságában tálra rendezzük. Meghintjük olívabogyóval, és negyedelt paradicsomokkal díszítve, a zöldségkoktéllal tálaljuk.

Feliratkozás hírlevélre



Az Adatkezelési tájékoztatót elolvastam és elfogadom.
Hozzájárulok, hogy a Sága Foods Zrt. marketing célú hírleveleket küldjön számomra.