Füstli
Sajtos-zöldborsós, újhagymás quiche Füstlivel

Hozzávalók:

1 csomag leveles tészta ½ csomag Sága Eredeti Füstli Klasszik 200 g zöldborsó 1 csokor újhagyma 2 ek. étolaj frissen őrölt bors 150 ml főzőtejszín 2 egész tojás 100 g reszelt sajt

Elkészítési javaslat

A leveles tésztával béleljük ki a piteformákat és 170 fokra előmelegített sütőben süssük elő a tésztát 8-10 percig.
A Füstlit karikázzuk fel, majd egy serpenyőben kevés felhevített olajon futtassuk meg. Szórjuk hozzá a felkarikázott újhagymát, valamint a zöldborsót is, sózzuk, borsozzuk ízlés szerint, és pirítsuk össze.
A tojásokat lazán verjük fel, majd öntsük hozzá a tejszínt és reszeljük bele a sajtot.
Kanalazzuk az elősütött pitealapokra a megpirított tölteléket, majd öntsük fel a tejszínes-tojásos-sajtos keverékkel. Toljuk vissza a sütőbe és süssük aranybarnára, készre kb. 20-25 perc alatt.
Langyosan fogyasszuk.

Elkészítési idő: 40 perc

Feliratkozás hírlevélre



Az Adatkezelési tájékoztatót elolvastam és elfogadom.
Hozzájárulok, hogy a Sága Foods Zrt. marketing célú hírleveleket küldjön számomra.