Royal
Tejszínes-paradicsomos penne selyemsonkával

Tejszínes-paradicsomos penne selyemsonkával

Hozzávalók:

1 csomag gluténmentes penne tészta 1 nagy csomag Royal Selyemsonka (200 g) 250 g hámozott darabolt paradicsom 1 kisebb fej vöröshagyma 2 gerezd fokhagyma olivaolaj 3 szál friss bazsalikom 2 dl laktózmentes tejszín 15 dkg laktózmentes sajt

Elkészítési javaslat

A gluténmentes pennét sós, forrásban lévő vízben kifőzzük, leszűrjük, és hideg vízben kissé átmossuk.

A hagymát finomra vágjuk, és kevés olívaolajon üvegesre pirítjuk, majd hozzáadjuk a zúzott fokhagymát. Ráöntjük a paradicsomot, megsózzuk, és 15 percig főzzük. Utána lassan hozzáöntjük a laktózmentes tejszínt, és ízesítjük az apróra vágott bazsalikommal.

Tálaláskor beleforgatjuk a kifőtt gluténmentes tésztát és az apróra tépkedett sonkát. Nagyon forrón, reszelt laktózmentes sajttal kínáljuk.

Feliratkozás hírlevélre



Az Adatkezelési tájékoztatót elolvastam és elfogadom.
Hozzájárulok, hogy a Sága Foods Zrt. marketing célú hírleveleket küldjön számomra.