Fagyasztott termékek
Uborka- és répaszalagokba tekert fasírtgolyó – csípős joghurtos mártogatóssal

Hozzávalók:

1 csomag Sága Falni jó! Fasírtgolyó olaj a kisütéshez 1 közepes kígyóuborka 1 nagyobb szál répa 1 pohár natúr joghurt 1 tk. őrölt füstölt fűszerpaprika 3-4 csepp Tabasco szósz frissen őrölt bors 1 csomag bambusznyárs

Elkészítési javaslat

A fasírtgolyókat forró olajban süssük ropogósra.

A répát pucoljuk meg, az uborkát héjával együtt egy zöldséghámozó segítségével szeleteljük vékony szalagokra. Bambusznyársra húzzuk fel váltakozva a fasírtgolyókat és a zöldségszalagokat.

Készítsünk hozzá pikáns mártogatóst: natúr joghurtot keverjünk össze füstöltpaprika-porral, kevés Tabasco szósszal, ízesítsük sóval, borssal.

Kínáljuk vendégváróként!

Feliratkozás hírlevélre



Az Adatkezelési tájékoztatót elolvastam és elfogadom.
Hozzájárulok, hogy a Sága Foods Zrt. marketing célú hírleveleket küldjön számomra.