Füstli
Vajas tésztában sütött Füstli, kétféle sajttal

Vajas tésztában sütött Füstli, kétféle sajttal

Hozzávalók:

1 nagy csomag Füstli 50 dkg mirelit vajas tészta 15 dkg krémsajt 10 dkg trappista sajt 1 db tojás

Elkészítési javaslat

A vajas tésztát kiengedjük, 2 mm vékonyra nyújtjuk, majd 2 cm széles csíkokra vágjuk.

Minden csíkot vékonyan megkenünk a krémsajttal. Egy-egy virslit a végénél kezdve körbetekerünk a sajtos tésztával. Ha minden virslit "becsomagoltunk", tepsibe tesszük őket.

Ezután megkenjük a tetejüket tojássárgájával, és megszórjuk reszelt sajttal.

Előmelegített 200 fokos sütőbe tesszük, 5-6 perc után 170 fokra mérsékeljük, és még 10 percig sütjük.

Feliratkozás hírlevélre



Az Adatkezelési tájékoztatót elolvastam és elfogadom.
Hozzájárulok, hogy a Sága Foods Zrt. marketing célú hírleveleket küldjön számomra.