Füstli
Zöld, mediterrán saláta koktélvirslivel

Zöld, mediterrán saláta koktélvirslivel

Hozzávalók:

1 közepes cukkini 1 zöld színű kaliforniai paprika 2 sárgarépa olívaolaj őrölt fekete bors 2 evőkanál kapribogyó fél evőkanál morzsolt oregánó 1 kiskanál majoránna 3 csomag Füstli Snacki (3x160g) 1 kiskanál majoránna 1-2 evőkanál olaj 2 dl házi ketchup 1 evőkanál őrölt koriander fél csokor petrezselyem

Elkészítési javaslat

A zöldségeket megtisztítjuk, megmossuk, és gyufaszál vékonyra vágjuk, majd egy kevés olívaolajon megfuttatjuk, sózzuk, borsozzuk, végül a kapribogyóval, az oregánóval és a majoránnával összekeverjük. 

Az apró virslit leheletnyi olajon megsütjük, úgy, hogy éppen csak egy kis színt kapjon, majd a zöldséges keverékbe forgatjuk. 

A ketchupot a korianderrel és az apróra vágott petrezselyemmel összekeverjük, és öntetként a virslisaláta mellé kínáljuk.

Feliratkozás hírlevélre



Az Adatkezelési tájékoztatót elolvastam és elfogadom.
Hozzájárulok, hogy a Sága Foods Zrt. marketing célú hírleveleket küldjön számomra.