VIGYÁZZ
KÉSZ
FÜSTLI

A FÜSTLI

A több mint 20 éves Füstli az egyedi receptúrának és a szigorú minőségi kontrollnak köszönhetően Magyarország egyik legkedveltebb virslije. (Forrás:Nielsen, 2019)

A hosszú évek folyamán a Sága a fogyasztói igények kielégítésére törekedett, így a Füstli márkanév alatt található megbízható minőségű termékek minden virsli fogyasztó igényeire választ adnak. A 100% GMO mentes takarmányon nevelt magyar csirkéből készült termékeink több ízben és kiszerelésben elérhetőek, 2020-ban pedig a fogyasztói által közkedvelt sertéshúsos változattal is kibővült a Füstli család.

100%
GMO
MENTES

takarmányon
nevelt
magyar
csirkéből

Az elmúlt
100 év

Állások
a cégünknél

Legfrissebb
hírek

Ön
tudta?

Büszkeségeink

A Sága márka nyolcszoros Magyar Brands-, és kilencszeres Superbrands-díjas. 2017-ben, 2018-ban, 2019-ben és 2020-ban a Füstli márka is Magyar Brands elismerésben részesült, a Kiváló fogyasztói márka kategóriában

Kiemelt híreink

royal

Rangos elismerést nyert a Sága ROYAL virsli!

A Made in Hungary szervezésében, Magyarország legnevesebb séfjei, gasztronómiai szakemberei és élelmiszer mérnökei kiválasztották a legjobb virslit.

image

Tulajdonosváltás a Ságánál

A Gazdasági Versenyhivatal (GVH) is jóváhagyta, hogy a magyar tulajdonban lévő Master Good Kft. megvásárolja az angol tulajdonban lévő Sága Zrt. részvényeinek 100%-át.

SÁGA receptek