KRUMPLISALÁTA GAZDAGON
HOZZÁVALÓK:
- 4 ek majonéz
- 4 ek görög joghurt
- 1 tk dijoni mustár
- 5 kisebb sárga burgonya
- 2 tojás
- 5 salátalevél
- fél fej lilahagyma
- 25 dkg Füstlizer Füst ízesítésű párizsi
- 1 ek aprított snidling
- ízlés szerint só és fehérbors
ELKÉSZÍTÉSI JAVASLAT
A tojásokat keményre főzzük, a burgonyát héjával együtt szintén megfőzzük, majd amikor kihűlt, megpucoljuk.
A majonézt a joghurttal, a mustárral, a sóval és borssal kikeverjük, majd hozzáadjuk a kockára vágott tojást, burgonyát, lilahagymát, párizsit, a felaprított salátalevelet és snidlinget. Alaposan összeforgatjuk, és már tálaljuk is.
Ízlés szerint kínálhatunk hozzá friss zöldségeket, pirítóst, abonettet.