PULYKAMELLSONKÁS SZENDVICS TOJÁSSALÁTÁVAL

HOZZÁVALÓK:

  • 6 db tojás
  • 2 csomag Füst ízesítésű pulykamellsonka
  • 5 dkg majonéz
  • 10 szál metélőhagyma
  • feketebors
  • 8 db salátalevél

ELKÉSZÍTÉSI JAVASLAT

A tojásokat sós vízben megfőzzük, lehűtjük, megpucoljuk, és burgonyareszelőn lereszeljük. Összekeverjük a majonézzel, az apróra vágott snidlinggel, ízlés szerint sóval és borssal. Az elkészített tojássalátát 2 órára hűtőbe tesszük.

A bagetteket félbevágjuk. Alulra salátalevelet, arra pedig tojássalátát teszünk. Betakarjuk a sonkaszeletekkel és rátesszük a bagett tetejét.

Később módosíthatod a beállításaidat
Cookie beállítások