RUCCOLÁS LENCSESALÁTA SÜLT VIRSLIDARABOKKAL
HOZZÁVALÓK:
- 1 csomag Füstli Klasszik 350g
- 80 dkg puy lencse
- 25 dkg koktélparadicsom
- 1 csokor petrezselyem
- 2 ek dijoni mustár
- 2 ek fehérborecet
- 1 dl olivaolaj
- 25 dkg ruccola
- só
- bors
ELKÉSZÍTÉSI JAVASLAT
A puy lencsét sós vízben megfőzzük, majd leszűrjük, kihűtjük. Koktélparadicsomot és apróra vágott petrezselymet adunk hozzá. A dijoni mustárt összekeverjük olívaolajjal és fehérborecettel. Ezzel a dresszinggel ízesítjük a salátát.
A Füstli Klasszik csirkevirslit 3 cm-es darabokra vágjuk, beirdalva kevés olajon megsütjük, hozzáadjuk a lencséhez.
Tálaláskor a salátához ruccolát adunk, és a tetejét is ezzel díszítjük.