RUCCOLÁS LENCSESALÁTA SÜLT VIRSLIDARABOKKAL

HOZZÁVALÓK:

  • 1 csomag Füstli Bécsi Ínyenc pulykavirsli 
  • 80 dkg puy lencse 
  • 25 dkg koktélparadicsom 
  • 1 csokor petrezselyem 
  • 2 ek dijoni mustár 
  • 2 ek fehérborecet 
  • 1 dl olivaolaj 
  • 25 dkg ruccola 
  • só 
  • bors

ELKÉSZÍTÉSI JAVASLAT

A puy lencsét sós vízben megfőzzük, majd leszűrjük, kihűtjük. Koktélparadicsomot és apróra vágott petrezselymet adunk hozzá. A dijoni mustárt összekeverjük olívaolajjal és fehérborecettel. Ezzel a dresszinggel ízesítjük a salátát.

A Füstli Bécsi Ínyenc pulykavirslit 3 cm-es darabokra vágjuk, beirdalva kevés olajon megsütjük, hozzáadjuk a lencséhez.

Tálaláskor a salátához ruccolát adunk, és a tetejét is ezzel díszítjük.

Később módosíthatod a beállításaidat
Cookie beállítások