Sága ajándékok a kőszegi SOS gyermekfalu lakóinak

A kőszegi SOS Gyermekfalvak lakóit ajándékozta meg karácsonyra a Sága. A Sága kétszáz kiló virslit adott az ünnepekre, míg a cég munkatársai a „cipősdoboz” felhívásra maguk állították össze ajándékcsomagjaikat, amelyekbe főként játékok és édességek kerültek.

A kőszegi SOS gyermekfalu képviselőjének, Vámos-Bozsányi Aliz pénzügyi és működtetési vezetőnekdecember 5-án adták át a Ságások adományait dr. Kántor Gyöngyi HR vezető és Németh Tamás gyárvezető. A Sága HR vezetője azt reméli, hogy a gyerekek személyesebbnek érzik ezt az ajándékot, hiszen a Sága finomságai mellett kapott csomagokat egy-egy Ságás munkatárs állította össze nekik. A közös ajándékozással a kollégáik is szeretettel gondolhatnak azokra a gyerekekre, akiknek az adományokkal könnyebbé és teljesebbé tehetik karácsony estéjét.

A Ságát már jól ismerhetik a kőszegi gyerekfalu lakói, hiszen nem ez volt az első alkalom, amikor karácsonyi ajándékokkal kedveskedtek nekik a Ságások.

Az SOS Gyermekfalvak évtizedek óta azon munkálkodik, hogy azok a gyerekek is szeretetet adó családban nevelkedhessenek fel, akiknek erre egyébként nem lenne módjuk. A szervezetnek 1993 óta Kőszegen is működik egy gyermekfaluja, amelynek része a Szombathelyen lévő lakásotthon.