SAJTOS FÜSTLIZER PÁRIZSI ZÖLDSÉGKOKTÉLLAL BOLONDÍTVA

HOZZÁVALÓK:

  • 1 db kígyóuborka 
  • 2 db nagy alma 
  • 10 dkg majonéz 
  • 2 dl konyak 
  • olivaolaj 
  • só 
  • őrölt fehér bors 
  • 30 dkg Füstlizer sajtos pulykapárizsi 
  • zöldségsaláta (pl lollo rosso) 
  • maréknyi olivabogyó 
  • paradicsom

ELKÉSZÍTÉSI JAVASLAT

Az uborkát és az almát megmossuk, meghámozzuk, és kis kockákra daraboljuk. A majonézt a konyakkal és néhány csepp olívaolajjal összekeverjük, majd az uborkát és az almát beleforgatjuk. Sózzuk, fehér borssal ízesítjük.

A Füstlizer sajtos pulykapárizsi darabokat félbehajtjuk, és a salátalevelek társaságában tálra rendezzük. Meghintjük olívabogyóval, és negyedelt paradicsomokkal díszítve, a zöldségkoktéllal tálaljuk.

Később módosíthatod a beállításaidat
Cookie beállítások