SAJTOS FÜSTLIZER PÁRIZSI ZÖLDSÉGKOKTÉLLAL BOLONDÍTVA
HOZZÁVALÓK:
- 1 db kígyóuborka
- 2 db nagy alma
- 10 dkg majonéz
- 2 dl konyak
- olivaolaj
- só
- őrölt fehér bors
- 30 dkg Füstlizer sajtos pulykapárizsi
- zöldségsaláta (pl lollo rosso)
- maréknyi olivabogyó
- paradicsom
ELKÉSZÍTÉSI JAVASLAT
Az uborkát és az almát megmossuk, meghámozzuk, és kis kockákra daraboljuk. A majonézt a konyakkal és néhány csepp olívaolajjal összekeverjük, majd az uborkát és az almát beleforgatjuk. Sózzuk, fehér borssal ízesítjük.
A Füstlizer sajtos pulykapárizsi darabokat félbehajtjuk, és a salátalevelek társaságában tálra rendezzük. Meghintjük olívabogyóval, és negyedelt paradicsomokkal díszítve, a zöldségkoktéllal tálaljuk.