UBORKA- ÉS RÉPASZALAGOKBA TEKERT FASÍRTGOLYÓ – CSÍPŐS JOGHURTOS MÁRTOGATÓSSAL

HOZZÁVALÓK:

  • 1 csomag Fasírtgolyó 375g
  • olaj a kisütéshez
  • 1 közepes kígyóuborka
  • 1 nagyobb szál répa
  • 1 pohár natúr joghurt
  • 1 tk. őrölt füstölt fűszerpaprika
  • 3-4 csepp Tabasco szósz
  • frissen őrölt bors
  • 1 csomag bambusznyárs

ELKÉSZÍTÉSI JAVASLAT

A fasírtgolyókat forró olajban süssük ropogósra.

A répát pucoljuk meg, az uborkát héjával együtt egy zöldséghámozó segítségével szeleteljük vékony szalagokra. Bambusznyársra húzzuk fel váltakozva a fasírtgolyókat és a zöldségszalagokat.

Készítsünk hozzá pikáns mártogatóst: natúr joghurtot keverjünk össze füstöltpaprika-porral, kevés Tabasco szósszal, ízesítsük sóval, borssal.

Kínáljuk vendégváróként!