GRILLEZETT PULYKAMELL SELYEMSONKÁS RAGUVAL

HOZZÁVALÓK:

  • 500 g pulykamellszelet 
  • 100 g Royal Selyemsonka 
  • 25 dkg csiperke 
  • 1 fej vöröshagyma 
  • 3 dl tejszín
  • 1 dl száraz fehérbor 
  • 2 szál bazsalikom 
  • őrölt fehérbors 
  • olivaolaj

ELKÉSZÍTÉSI JAVASLAT

A Selyemsonkát vékony csíkokra, a megtisztított gombát szeletekre, a hagymát pedig finomra vágjuk.

A pulykamellszeleteket enyhén besózzuk, kevés olívaolajon mindkét oldalán megsütjük, és tányérra szedjük. Ugyanebben a serpenyőben a megmaradt olajon a hagymát üvegesre pirítjuk.
Rátesszük a Selyemsonkát, valamint a gombát, és megpároljuk.
Amikor az összes levét elfőtte, ráöntjük a bort, és miután felforrt, a tejszínt is. Ízesítjük sóval, borssal, bazsalikommal és a hússzeleteket beletéve, összeforraljuk a mártást.

Párolt rizzsel tálaljuk.

Később módosíthatod a beállításaidat
Cookie beállítások