Hírek

royal

Rangos elismerést nyert a Sága ROYAL virsli!

A Made in Hungary szervezésében, Magyarország legnevesebb séfjei, gasztronómiai szakemberei és élelmiszer mérnökei kiválasztották a legjobb virslit.

image-3

A Master Good megújítja a Ságát

A minőségi elvárás nem lehet a luxustermékek fogyasztóinak a kiváltsága – vallja a Bárány-család által vezetett Master Good.

image

Tulajdonosváltás a Ságánál

A Gazdasági Versenyhivatal (GVH) is jóváhagyta, hogy a magyar tulajdonban lévő Master Good Kft. megvásárolja az angol tulajdonban lévő Sága Zrt. részvényeinek 100%-át.

Mentes-M díjat nyert a Sága

A Sága Foods E-szám mentes Füstli Naturalja Mentes-M díjat nyert az idén második alkalommal megrendezett versenyen, amelyen 114 termék mérette meg magát. A sárvári cég újdonsága már kapható a boltokban.

Újra MagyarBrands díjas a Sága

A MagyarBrands 2009 óta minden évben díjazza azokat a magyar márkákat, amelyek a hazai és nemzetközi piacon egyaránt a megbízhatóságot és a minőséget tanúsítják a vásárlók számára. A program idén kilencedik alkalommal értékelte a kiváló magyar márkákat, fogyasztói, üzleti és innovatív kategóriában.

Sága ajándékok a kőszegi SOS gyermekfalu lakóinak

A kőszegi SOS Gyermekfalvak lakóit ajándékozta meg karácsonyra a Sága. A Sága kétszáz kiló virslit adott az ünnepekre, míg a cég munkatársai a „cipősdoboz” felhívásra maguk állították össze ajándékcsomagjaikat, amelyekbe főként játékok és édességek kerültek.

Sága finomságok rászoruló családoknak

Több százezer forint értékű Sága finomságot kaptak rászoruló családok és gyerekek Egerben egy országos kampány zárórendezvényén. A program keretében 75 ezer újszülött családjához juttatott el magyar termékeket népszerűsítő információs csomagokat a PromoBox és a MAGYAR TERMÉK Nonprofit Kft.

Különdíjat kapott a Sága új honlapja

Az Év Honlapja szakmai versenyen különdíjat kapott a Sága Foods új weblapja, amely a cég teljes arculati megújításának részeként valósult meg. A mai felhasználói igényeket kielégítő, videó hátterű weboldalt egyszerű navigáció, modern dizájn, interaktív felépítés jellemzi.

Fini Mini gyerekfutóverseny a maratoni szezonzárón

950 felnőtt mellett 250 gyerek is részt vett a Maratonman idei szezonzáró futóversenyén. A Bridgestone Budaörs Félmaratonon a gyerekeknek külön Sága Fini Mini futóversenyt tartottak, hogy népszerűsítsék körükben a sportot, és igazi családi rendezvénnyé tegyék az eseményt. Hétéves korig 500 métert, 12 éves korig 1000 métert kellett teljesíteniük a gyerekeknek, akik közvetlenül a félmaraton előtt, igazi versenyhangulatban futhatták le a távot.

Új vezérigazgató a Sága élén

Augusztus elsejétől új vezérigazgató irányítja a Sága Foods Zrt.-t. Muzsek András új piacokra vezetné a sárvári társaságot, és szeretne újra kiemelkedő termékinnovációkat megvalósítani a Ságánál.

Megújul a Sága

Átöltözteti valamennyi termékét a Sága, emellett megújítja a logóját is, valamint hárommilliárdos beruházási programba kezd. A fogyasztók könnyebb tájékozódása és a márkaimázs növelése érdekében teljesen új csomagolással jelenik meg a Sága Foods.

Újdonság a Ságától!

A Sága Snacki &GO! többszörösen díjazott márka, új termékkel bővíti portfólióját. Az új pulykahúsból készült húsgolyó formabontó, poharas csomagolásának köszönhetően bármikor bárhol fogyasztható akár hidegen akár melegen.Glutén-, laktóz-és szójamentes, így az ételintoleranciában szenvedőknek is megoldást nyújthat a mindennapi étkezésekre. Keresse 2018. májustól az üzletekben, a készlet erejéig ajándék curry-, illetve barbecue szósszal!

Hárommilliárdos beruházási program a Sága Foodsnál

Tízmillió eurós beruházási tervet hagyott jóvá a Sága Foodsnál az új tulajdonos. Az idén induló program eredményeként a hazai piac meghatározó szárnyashús-márkája tovább fejleszti a termelését, és a virsli után a baromfisonka piacon is az élre akar törni.

Sága adomány a kőszegi gyermekfalu lakóinak

Az SOS Gyermekfalvak támogatására fordította az idén a Sága Food a céges karácsonyi partner ajándékokra szánt összeget. A kőszegi SOS Gyermekfalu képviselőjének, Gagyi Róbert területi igazgatónak december 18-án adta át a Sága adományát Dr. Vargyai Babett, a cég jogtanácsos és HR adminisztrációs vezetője.

World Tour by SIAL Country Winner díjas lett a Sága Snacki &GO!

A Párizsban tartott, 2016-os SIAL nemzetközi innovációs kiállításon és termékversenyen World Tour by SIAL Country Winner díjas lett a Sága Snacki &GO! poharas pulykavirslije. A kétévente megrendezett versenyen idén 28 ország vett részt, közel 100 termékkel.

Változatlan célok, látványos sikerek

Mit tegyünk az asztalra?

A COOP üzletlánc hagyományos szeptemberi szakmai programján, a Coop Rally-n – amely évről évre a magyar élelmiszeripart és a hazánkban előállított minőségi termékeket és gyártóikat állítja a középpontba – a Sága Foods idén házigazdaként köszöntötte az esemény résztvevőit.

Válaszút előtt a magyar élelmiszeripar

COOP üzletlánc hagyományos szeptemberi szakmai programján, a Coop Rally-n – amely évről évre a magyar élelmiszeripart és a hazánkban előállított minőségi termékeket és gyártóikat állítja a középpontba – a Sága Foods idén házigazdaként köszöntötte az esemény résztvevőit.

Nem volt hiány érdeklődőben és kiállítóban a Sirha Budapesten

Sirha Budapest a Trade magazinnal közösen második alkalommal hirdette meg Innovációs Termékversenyét, melyen nagydíjat kapott a Sága Foods Zrt. csomagolóipar és logisztika kategóriában.

A magas feldolgozottságú termékekre koncentrál a Sága Foods

A megbízható minőségben, az innovációban és a magas feldolgozottságú termékek gyártásában látja jövőjét a következő öt-tíz évben a Sága Foods Zrt. – mondta Keleti Zsolt, a sárvári székhelyű élelmiszeripai cég vezérigazgatója az MTI-nek

Áthelyezi a fókuszt a Sága Foods

A megbízható minőségben, az innovációban és a magas feldolgozottságú termékek gyártásában látja jövőjét a következő öt-tíz évben a Sága Foods Zrt. – mondta Keleti Zsolt, a sárvári székhelyű élelmiszeripai cég vezérigazgatója.

Három év alatt akár 30 százalékot is emelhetnek a béreken a Ságánál

Három év alatt 20-30 százalékos béremelést terveznek a Sága Foods Zrt.-nél, ahol 2006-ban még több mint 2500-an dolgoztak, mára viszont 248-re apadt a dolgozók létszáma. A cég vezérigazgatója a megbízható minőségben, az innovációban és a magas feldolgozottságú termékek gyártásában látja jövőt a következő öt-tíz évben.

Ötletes Sága újdonság focirajongók számára!

A 2016-os Európa-bajnokság adta az ötletet, hogy a rangos versenyhez illő formában kerüljön a boltok polcaira a Sága Snacki & GO! Füstlije. Június elejétől lesz elérhető a 75%-os pulykahús tartalmú, laktóz- és gluténmentes, új limitált kiadású, füstízű Snacki & GÓÓÓL! A focilabda alakú és mintázatú mini pulykavirsli golyók hidegen is fogyaszthatók, de a termék saját poharában is mikrózható. A Snacki & GÓÓÓL! kupakjába most mustárt is töltöttek, hogy teljes legyen az élvezet.

Az Év termékei

Köszöntjük az Év Terméke Díj 2016 nyerteseit!

A Snacki&Go! elnyerte az év terméke díjat

A baromfi kerülhet a feketekereskedelem célkeresztjébe

Trade Magazin: HUNGAROPACK díj nyertesei

Termékmix Magazin: Díjnyertes a Sága poharas mini pulykavirslije

Füstli Snacki & GO! Díjnyertes a Sága formabontó poharas mini pulykavirslije

A HUNGAROPACK Bírálóbizottsága a legmagasabb elismeréssel, a HUNGAROPACK SaveFood 2015 díjjal jutalmazta a díjért közösen pályázó Sága Foods Zrt.-t és Greiner Packaging Kft.-t.a magyar piacon egyedülálló, poharas kiszerelésű Snacki & GO! innovatív csomagolásáért.

Tervezhetőbbé vált a jövő

A Sága Foods Zrt. kereskedelmi vezetőjével, Szalayné Szilvágyi Erzsébettel a cég újdonsága, a Snacki & Go! piacra dobása kapcsán beszélgettünk a magyar húsipar és a márkatermékek helyzetéről.

Termékmix Magazin: Évről évre nő a szezonális hústermékek forgalma

Ma már nyereségesen termel a Sága Foods

A Sága Foods Zrt. tulajdonosa, az angol Bernard Matthews csoport már nem tervezi a magyarországi leánycég eladását, miután a korábbi évek veszteséges termelése a belső szerkezetváltás eredményeként nyereségbe fordult.

Loading blog posts...