FRANKFURTI LEVES FÜSTLIVEL

HOZZÁVALÓK:

  • 1 kg kelkáposzta 
  • 1 csomag Füstli Klasszik 
  • 2 dl tejföl 
  • olaj 
  • majoranna 
  • só 
  • egész kömény

ELKÉSZÍTÉSI JAVASLAT

A kelkáposztát csíkokra vágjuk, a virslit pedig felkarikázzuk.

A fazékban olajat melegítünk, és megfonnyasztjuk rajta a kelkáposztát. Ízesítjük sóval, egész köménnyel és majorannával. Megszórjuk kevés fűszerpaprikával, és felöntjük másfél liter vízzel. Mikor felforrt, belefőzzük a virslikarikákat.

A tejfölt elkeverjük a főzőlével, visszaöntjük a levesbe és újra felforraljuk.

Forrón, külön tejföllel tálaljuk.

Később módosíthatod a beállításaidat
Cookie beállítások