ROPOGÓSRA SÜLT FÜSTLI SALÁTA
HOZZÁVALÓK:
- 2 csomag Füstli Klasszik
- 140g 4 db tojás
- 1 db jégsaláta
- 1 db fodros zöldsaláta (lolo)
- 3 szál újhagyma
- 10 dkg koktélparadicsom
- olivaolaj
- só
- bors
- bazsalikom
ELKÉSZÍTÉSI JAVASLAT
A Füstlit vékony karikára vágjuk, kevés olívaolajon ropogósra pirítjuk, és félretesszük hűlni.
A salátákat megmossuk, apró darabokra tépkedjük.
A sós vízben keményre főzött tojásokat kihűlés után belereszeljük a salátába, majd a felkarikázott újhagymát és a félbevágott koktélparadicsomot is beleszórjuk.
Ízlés szerint sóval, borssal, friss bazsalikommal ízesítjük, és a legvégén kerül bele a Füstli.