ROPOGÓSRA SÜLT FÜSTLI SALÁTA

HOZZÁVALÓK:

  • 2 csomag Füstli Klasszik
  • 140g 4 db tojás 
  • 1 db jégsaláta 
  • 1 db fodros zöldsaláta (lolo) 
  • 3 szál újhagyma 
  • 10 dkg koktélparadicsom 
  • olivaolaj 
  • só 
  • bors 
  • bazsalikom

ELKÉSZÍTÉSI JAVASLAT

A Füstlit vékony karikára vágjuk, kevés olívaolajon ropogósra pirítjuk, és félretesszük hűlni.

A salátákat megmossuk, apró darabokra tépkedjük.

A sós vízben keményre főzött tojásokat kihűlés után belereszeljük a salátába, majd a felkarikázott újhagymát és a félbevágott koktélparadicsomot is beleszórjuk.

Ízlés szerint sóval, borssal, friss bazsalikommal ízesítjük, és a legvégén kerül bele a Füstli.

Később módosíthatod a beállításaidat
Cookie beállítások