ZÖLD, MEDITERRÁN SALÁTA KOKTÉLVIRSLIVEL
HOZZÁVALÓK:
- 1 közepes cukkini
- 1 zöld színű kaliforniai paprika
- 2 sárgarépa
- olívaolaj
- só
- őrölt fekete bors
- 2 evőkanál kapribogyó
- fél evőkanál morzsolt oregánó
- 1 kiskanál majoránna
- 3 csomag FiniMini virsli (3x160g)
- 1 kiskanál majoránna
- 1-2 evőkanál
- olaj
- 2 dl házi ketchup
- 1 evőkanál őrölt koriander
- fél csokor petrezselyem
ELKÉSZÍTÉSI JAVASLAT
A zöldségeket megtisztítjuk, megmossuk, és gyufaszál vékonyra vágjuk, majd egy kevés olívaolajon megfuttatjuk, sózzuk, borsozzuk, végül a kapribogyóval, az oregánóval és a majoránnával összekeverjük.
Az apró virslit leheletnyi olajon megsütjük, úgy, hogy éppen csak egy kis színt kapjon, majd a zöldséges keverékbe forgatjuk.
A ketchupot a korianderrel és az apróra vágott petrezselyemmel összekeverjük, és öntetként a virslisaláta mellé kínáljuk.