ZÖLD, MEDITERRÁN SALÁTA KOKTÉLVIRSLIVEL

HOZZÁVALÓK:

  • 1 közepes cukkini 
  • 1 zöld színű kaliforniai paprika 
  • 2 sárgarépa 
  • olívaolaj 
  • só 
  • őrölt fekete bors 
  • 2 evőkanál kapribogyó 
  • fél evőkanál morzsolt oregánó 
  • 1 kiskanál majoránna 
  • 3 csomag FiniMini virsli (3x160g)
  • 1 kiskanál majoránna
  • 1-2 evőkanál
  • olaj 
  • 2 dl házi ketchup 
  • 1 evőkanál őrölt koriander 
  • fél csokor petrezselyem

ELKÉSZÍTÉSI JAVASLAT

A zöldségeket megtisztítjuk, megmossuk, és gyufaszál vékonyra vágjuk, majd egy kevés olívaolajon megfuttatjuk, sózzuk, borsozzuk, végül a kapribogyóval, az oregánóval és a majoránnával összekeverjük.

Az apró virslit leheletnyi olajon megsütjük, úgy, hogy éppen csak egy kis színt kapjon, majd a zöldséges keverékbe forgatjuk.

A ketchupot a korianderrel és az apróra vágott petrezselyemmel összekeverjük, és öntetként a virslisaláta mellé kínáljuk.